Read our blog: Sitevision – förbättra söket med Nutch Jun 8th 2016

Hur Comperio arbetar


Rådgivning

Varje projekt i Comperio börjar med att vi måste förstå din verksamhet och dyka ner i problemställningen som du står inför. Vi kan sök och du kan det mesta om din arbetsplats och din organisation. Därför blir första fasen i ett projekt att förstå varandra – ofta med hjälp av workshops, användarintervjuer och en teknisk genomgång.

Mer om rådgivning

Vi på Comperio har med tiden blivit känd för vår arbetsmetodik; Sprint 0, som är vårt förprojekt för att förstå mer vad du i som kund vill ha och med hjälp av detta kunna ge ett bättre estimat och råd för hur vi ska föra projektet vidare. I Sprint 0 jobbar du som kund tätt tillsammans med våra tekniker och våra interaktionsdesigners, för att få fram den lösning som passar dig bäst, och för att komma fram till vilken del av projeket vi kan komma igång med först för att få fart på något som kan ge resultat. Comperio har många års erfarenhet med att ge företag de råd som vi känner ger mest för pengarna. Vi kan flera olika sökteknologier och vi kan råda dig vilken teknik som passar just ditt företag bäst. Våra mest nöjda kunder är de som vi kan jobba tätt med och som bjuder på riktiga utmaningar. Med Comperianer i projektet så slipper du nickedockor som säger det de tror du vill höra. Vi törs säga något om vårt val, så du till slut sitter där med en lösning som du kan vara stolt över, som ger dig resultat och som vi tillsammans vill visa för resten av världen.Dölj texten


Utveckling

Comperio är en unik samling sök-nördar. Sök-nördar som aldrig slutar att utforska, testa och leka med sökteknologi för att alltid ligga steget före resten av världen. Sök-nördar som är vana vid att utveckla ovanliga lösningar i smidiga projekt.

Mer om utveckling           Mer om teknologierna i Comperio

Det är inte utan grund som en Comperio-utvecklare får dagliga erbjudanden från konkurrerande konsultföretag och söksällskap. Comperio är växthuset för sökteknologihjärnorna, där utvecklarna lär sig av varandra, hjälper kunderna och bygger lösningar som är långt ut över normalt.

Våra utvecklare har lång erfarenhet från flera olika sökteknologier och har levererat skalbara lösningar på flera större plattformar. Vi är också stolta att flera Comperioaner är aktiva bloggare, föredragshållare, bidragsgivare i diskussionsforum runt om i världen.

Dölj texten


Förvaltning

Sök är färskvara. Därför har vi duktigt folk som ser till att din lösning alltid är uppe och snurrar, att den anpassas till ändringar och att du får besked om något inte fungerar som det ska eller om något skulle kunna göra lösningen ännu bättre. Förvaltning handlar mycket om hårdvara, servrar och kod. Men kanske ännu mer handlar det om att förutse händelser och kunna hantverket.

Mer om Förvaltning

Comperios mest nöjda kunder är de som anlitar oss som helhetsleverantör från A till Ö. Det sista och viktigaste är förvaltningen, det har vi lagt mycket tid och pengar på att få till hållbarhet och kvalitet som du kan vara stolt över.

Vi har kundanpassade dashboards, epostnotifieringar, 24-timmars kundservice, molntjänster och allt annat som du bör förvänta dig av en prisvinnande leverantör.

Dölj texten