Read our blog: Sitevision – förbättra söket med Nutch Jun 8th 2016

Teknologier i Comperio

Comperio jobbar med dessa teknologier

Microsoft SharePoint

Efter att FAST ESP blivit fullt integrerat i SharePoint har söklösningar för SharepPoint-kunder blivit en viktig del av Comperios leveranser. Microsoft utnämnde oss till Search Partner of the Year för en av våra lösningar.

Elasticsearch

Elasticsearch är en sökserver baserad på Lucene. Elasticsearch är utvecklad i JAVA och är utgivet som öppen källkod under Apache Licens vilkor.

Lucene

Apache Lucene är ett programkodsbibliotek med öppen källkod för infomationsigenkänning, ursprunget utvecklat i JAVA, av Doug Cutting. Solr är en öppen källkods-baserad sökmotor som bygger på Lucene biblioteket, med XML/HTTP- och JSON-APIer, med markering av sökträffar, fasett-sök/navigatorer, replikering och ett webbb aserat administrationsgränssnitt.

IBM Omnifind

IBMs Omnifind finn smed i Content Analytics with Enterprise Search. Content Analytics with Enterprise Search har en förbättrad verksamhetssökfunktion, inklusive integration med InfoSphere BigInsights Enterprise Edition.

Google Search Appliance (GSA)

Googles spännande söksystem som bland annat kan användas för att skapa ett verksamhetssök som spänner över olika källor. GSA är skalbart och blir helt tiden bättre och bättre. GSA kan även användas för intranätsök.